Få et gratis flyttetilbud

Hos Flytteforretningen Axdal giver vi gerne et gratis – og ikke mindst uforpligtende – flyttetilbud. Vores flyttetilbud er konkurrencedygtige, og med os som dit flyttefirma får du en effektiv og sikker flytning af høj kvalitet. Uanset om der er tale om en erhvervsflytning eller privatflytning, får du en fast pris på din flytning. Vi giver garanti for, at dit flyttetilbud er den faktiske pris ved afregning.

Udfyld nedenstående formular for at bestille et uforpligtende flyttetilbud.

Flytning med Flytteforretningen Axdal

Med Flytteforretningen Axdal som dit flyttefirma kan du forvente en professionel og effektiv flytning, hvor service er i højsædet. Med mere end 40 års erfaring, ved vi, hvad din flytning kræver af os.

Som dit flyttefirma byder vi bl.a. på:

  • Vi har branchens mest omfattende forsikring.
  • Vi er fleksible med aften og weekend service.
  • Vores vogne er fuldt luftaffjedrede, så du får en skånsom og sikker flytning.
  • Alle miljømæssige forskrifter overholdes.
  • Vi har udelukkende fastansatte professionelle og erfarne medarbejdere.
  • Vi har vores egen store og moderne vognpark med alle hjælpemidler til rådighed ved din flytning.
  • Vi stiller flyttekasser, bobleplast, tape, mærkater, indpakningspapir og alt det nødvendige til rådighed.
  • Og vi flytter med et godt humør.

Kontakt os for et flyttetilbud i dag

Hos Flytteforretningen Axdal tager vi gerne en uforpligtende snak med dig om din flytteopgave. Ligeledes rådgiver og vejleder vi dig, så du får den mest effektive og mest optimale flytning. Vi skræddersyr en aftale, der passer til dine ønsker og behov. Du modtager en ordrebekræftelse med en detaljeret beskrivelse af aftalen og flytningen, så du ikke er i tvivl om, hvad din aftale indebærer.

Du er mere end velkommen til at ringe til os på telefon 43 56 59 59, så vi kan tage en snak om din flytteopgave. Du kan også skrive til os på mail info@axdal-flyt.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt, og vi giver selvfølgelig et gratis flyttetilbud med på vejen.

Call Now Button